Welke toekomst stel jij je voor?

Submit

Brief aan de Toekomst is een initiatief dat gedragen wordt door Stichting SBI, Lab voor toekomstige generaties, Verus en Museon. Het is een verdere uitwerking van een duurzaamheidsproject dat is begonnen op landgoed Zonheuvel met leerlingen van het Revius Lyceum in Doorn.

Als je interesse hebt om kennis te maken met het toekomstdenken en er over denkt om met je school gebruik te maken van de opzet en werkvormen van het project, laat dit dan even weten via info@briefaandetoekomst.nl

https://briefaandetoekomst.nl/wp-content/uploads/2017/06/mvo-sdg-house-vlag-rotated-157x87.jpg

Hoe werken wij?

Wij beginnen altijd met kennismaken. Wie zijn jullie, wie zijn jullie leerlingen, en wat kunnen wij voor jullie betekenen? Daar rekenen we ook niks voor.
Als jullie enthousiast zijn maken we samen een plannetje met bijbehorende begroting. Normaal beginnen we met een groep docenten en schoolleiders om zelf onze toekomstbetrokkenheid te ervaren en te verkennen waar wij het echt voor willen doen. Voor het aan de slag gaan met leerlingen zijn verschillende mogelijkheden van begeleiding en hulp mogelijk, dat stemmen we met elkaar af.

Campus Landgoed Zonheuvel

Lab toekomstige generaties

Museon Omniversum

Verus

Brief aan de toekomst